Bo i parken

Virksomheder, der vil vækst, udvikler sig bedst når de kan have fuld fokus på at gøre det, de er bedst til – nemlig kerneforretningen.

 

Det kræver de rette ressourcer og kompetencer – og at man har i de helt rigtige rammer. Rammer, der fremmer innovation, synergi og vækst i den enkelte virksomhed.

DANDY Business Park rummer på alle måder de helt rigtige rammer. Vi har skabt plads til innovationsmiljøer, økosystemer, vækstprogrammer, udviklings- og demonstrationsfaciliteter. Her arbejder virksomheder hver for sig og sammen i projekter og netværk. Ude som inde indbyder parken og de enkelte huse til at gå nye veje og tænke store tanker.

 

“Når man skal vokse og udvikle, er en af forudsætningerne at rammerne omkring medarbejdere og organisation er på plads. Det bliver i høj grad opfyldt i Green Tech Center. De faciliteter der tilbydes her, er virkelig af høj standard, samtidig med at beliggenheden ved E45 er perfekt i forhold til at tiltrække medarbejdere. Det er meget væsentligt, når man som os er meget ambitiøse”
Henrik Jensen, HARTING Danmark

 

Med et solidt sekretariat i ryggen, har du som virksomhed alle muligheder for at koncentrere dig om kerneforretningen og blive en del af succeshistorien i DANDY Business Park: Et dynamisk innovationsmiljø, der skaber innovation i øjenhøjde for bæredygtig vækst.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Se vores ledige lejemål her:

 

Se mere om parkens huse og faciliteter

8 huse, 200 virksomheder og 1.000 medarbejdere

Klik her