Holdninger/handling

DANDY Business Park – et dynamisk innovationsmiljø for bæredygtig business

Vi når længere sammen end hver for sig

Vi tror på styrken i forskelligheden. Virksomheder vokser, fordi de sammen har mulighed for at udvikle det, som ikke var muligt at opnå hver for sig. Vigtigt, når vi ønsker at fremme innovation og vækst.

Vi investerer i innovative fælleskaber

Vi tager afsæt i Triple Helix. Arbejder i økosystemerne Food, Green tech og AI/digitalisering. De spiller sammen i en dynamisk vekselvirkning. Skaber innovation i de fællesskaber, de tilsammen danner.

Vi hylder det hele menneske

Vi tilbyder all-inclusive, som gør det nemmere at være i en travl hverdag. Mad, massage og motion. Alt findes i vores Community-app. Og så tilbyder vi en stor flok kolleger.

Vi åbner op og inviterer andre ind

Vi er alt andet end et et lukket kredsløb. Åbne og bevægelige inviterer vi andre ind. Etablerer Danmarks bedst specialiserede start up miljø og byder inden for til Danmarks eneste innovationsfestival.

Vi tror på vækst gennem bæredygtig business

Vi folder bæredygtigheden ud. Vi er base for virksomheder, der vil videre. Vi har fokus på investering og funding. Dynamisk indgår vi i det samfund, vi er en del af.

Vi tager ansvar og sigter længere

Vi tager ansvar for en bæredygtig fremtid. Arbejder med FN’s verdensmål. Tænker hele vejen rundt i byggeriet med DGNB. Og har ambitiøse mål for 2030.

Se mere om parkens huse og faciliteter

8 huse, 200 virksomheder og 1.000 medarbejdere

Klik her